Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Open Water Diver

 

OBS! Covid-19 gör att vi inte kommer in i simhallen just nu. Datum för kursstarter kommer så fort vi får besked om simhallsöppning. Köp gärna ett presentkort på kurs och hämta ut kursmaterial så är du förberedd när kurserna släpps.

 

Under denna grundkurs lär du dig grunderna för dykning. Du kommer att tillsammans med en instruktör systematiskt bygga upp dina teoretiska och praktiska kunskaper. Vi tränar i pool innan vi gör dyken i öppen sjö.

Kursens innehåll

Kursen består av teori och praktiska övningar i bassäng samt två dagar med dykning i öppen sjö. Tot. ca: 40 tim.

Teorin består av fem moduler (lektioner), där du erhåller den teoretiska kunskapen för att vistas i en undervattensmiljö. Teorimodulerna avslutas med en slutskrivning, som kontroll av dina kunskaper.

Praktiken bedrivs i bassäng och består även den av fem moduler. Här får du de praktiska färdigheterna i hur du använder din dykutrustning på ett säkert sätt. Varje övning gås igenom och visas av instruktören innan eleverna en och en får prova på övningarna. Små grupper gör att du får en säkrare och mer personlig kurs.

Hos oss får du utbildning i att dyka med torrdräkt redan på grundkursen.

Utedyken

Så är det dags för utedyken som du och dina kurskamrater tränat på i bassängen. Inga nya övningar tillkommer, du känner alltså igen allt som skall genomföras. Utedyken genomförs under 2 dagar.

Vill du göra färdigt de avslutande dyken utomlands? Läs mer om möjligheterna här

Drift & produktion: Wikinggruppen