Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Prova på dyk

 

Här har du ett bra förslag på vad ni kan hitta på när kompisen fyller år, när företaget ska ha sin "kick-off" eller om du själv vill uppleva den fantastiska känslan som dykning ger.

Alla vet hur svårt det är att förnya sig när det gäller idéer om vad man ska hitta på när företaget skall ha sin årliga "KickOff" eller vad du ska överraska med på kompisens möhippa/svensexa. Linköpings Dykcenter ger er chansen att prova på dykning. Det ger er möjlighet att träffas och umgås på ett sätt som ni sannolikt inte är vana vid. Ni kommer bort från invanda roller och beteenden.

När ni provar på dykning kommer ni uppleva stillhet och spänning, ett äventyr som fängslar. Ni upptäcker den fantastiska känslan av att vara viktlös och sensationen av att kunna andas under vattnet. Det finns inte många saker som slår den frihetskänsla och den ro som dykning skapar - det är en unik upplevelse som vi på Linköpings Dykcenter vill låta er uppleva.

Med dykutrustningen påtagen följer instruktören med er på en första undervattenstur. Det sker i en säker, varm och skön pool, ni får uppleva den pirrande känslan av ta det första andetaget under ytan. Sen är det lätt att föreställa sig alla vackra koraller, fiskar och vrak som finns i haven.

Vår absoluta målsättning och ambition är att ni skall komma tillbaka till arbetet med en positiv känsla av att verkligen ha upplevt något nytt. För ytterligare information eller presentation av uppläggen kontaktar du Linköpings Dykcenter på tel: 013-13 30 65.

Drift & produktion: Wikinggruppen